مدیرکل دفتر جذب و حمایت سرمایه گذاری استانداری گیلان؛ مهمترین خلاء بازارهای کسب و کار عدم سرمایهگذاری در منابع انسانی است
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیرکل دفتر جذب و حمایت سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت: مهمترین خلاء بازارهای کسب و کار ، نادیده گرفتن نقش سرمایه انسانی ماهر در بسیاری از بازارها و عدم سرمایه گذاری بر روی منابع انسانی است . یونس رنجکش عصر دوشنبه اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری مهمترین محور پویایی و
جارستان به نقل از ایرنا؛ مدیرکل دفتر جذب و حمایت سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت: مهمترین خلاء بازارهای کسب و کار ، نادیده گرفتن نقش سرمایه انسانی ماهر در بسیاری از بازارها و عدم سرمایه گذاری بر روی منابع انسانی است .
یونس رنجکش عصر دوشنبه اظهار داشت: خلاقیت و نوآوری مهمترین محور پویایی و ماندگاری کسب و کارها و عامل اصلی در موفقیت آنهاست.
وی با بیان اینکه تمرکز بر روی کشف و پرورش استعدادها موجب بروز خلاقیت و نوآوری و بهره مندی از نیروی انسانی ماهر و توانمند می شود، ادامه داد : عدم توانمندی های لازم و مهارت آموزی و مهارت داشتن نیروهای بازار کسب و کار از مهمترین دغدغههای فضای اقتصادی است که چالش هایی جدی در بهره وری از منابع انسانی را به همراه دارد.
وی خاطرنشان کرد : باید تلاش کنیم با کشف استعدادها و آموزش و مهارت آنها این منابع را در خدمت کسب و کارها قرار دهیم.
به گفته رنجکش؛ پویایی و ماندگاری کسب و کارها و موفقیت سرمایه گذاری در فضای رقابتی بستگی به برنامه ریزی و بهره مندی از خلاقیت و نوآوری منابع انسانی دارد که باید در این زمینه نگاه جدی تری داشت.
وی اظهار داشت : بازارها در شرایط بحرانی با چالش های جدی روبرو می شوند اما در همین بحران ها و به هم ریختگی فضای کسب و کار آن دسته از صاحبان مشاغل که متناسب با شرایط و نیاز جامعه از خلاقیت های منابع انسانی بهره مند و فرصت های جدیدی ایجاد می کنند قادر به خروج از بحران و چالش ها هستند.
رنجکش به شیوع بیماری کرونا در یکسال گذشته در ایران و جهان اشاره و یادآوری کرد : با وجود مشکلاتی که این بیماری با به هم ریختگی شرایط اجتماعی و اقتصادی در جهان و کشور بوجود آورد اما برخی از همین شرایط فرصت های جدیدی برای احیای کسب و کارهای خود ایجاد کردند و یا کسب و کارهای متنوع دیگری را متناسب با فصای جامعه شاهد بوده ایم.
وی تصریح کرد : تغییر لازمه پویایی فضای کسب و کار است و همواره در یک بازار رقابتی باید در اندیشه جایگزینی روش ها و نیازهای جامعه هدف بود و متناسب با شرایط، فعالیت ها در بازار را مدیریت کرد.
مدیرکل دفتر جذب و حمایت سرمایه گذاری استانداری گیلان تاکید کرد : باید با برگزاری دوره های مختلف آموزشی و آگاه سازی و توانمندی سازی نیروهای جویای کار نسبت به شناسایی استعدادها و جهت دهی آنان اقدام کرد که استانداری گیلان در همین زمینه آمادگی پشتیبانی از طرح های نو آور و فرصت های سرمایه گذاری را دارد.
پنج هزار فرصت سرمایه گذاری در گیلان شناسایی شده است که حدود چهار هزار مورد از این فرصت ها مربوط به حوزه گردشگری است و سایر فرصت های شناسایی شده در ارتباط با بخش های صنعتی، خدمات و کشاورزی است.
برچسب ها :رشت، گیلان، سرمایه گذاری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰